Update: extra maatregelen rond remote en flexibel werken in Corona-tijden 🦠

Batterijen

De batterijmanager zorgt ervoor dat er op elk moment een hoeveelheid volle batterijen ter beschikking zijn, zodat lege batterijen onmiddellijk vervangen kunnen worden en collega's hun kostbare tijd niet moeten spenderen aan het zoeken van bruikbare batterijen.

Bij Wieni denken we aan de toekomst van Moeder Aarde, dus wegwerpbatterijen zijn uit den boze. Lege batterijen worden opnieuw opgeladen en batterijen die hun EOL bereikt hebben worden vervangen.

Het oplaadstation is terug te vinden op het bureau van de huidige batterijmanager. Er zijn twee rode plastic bakjes: één voor de lege batterijen in te deponeren, en één waarin volledig opgeladen batterijen terug te vinden zijn. Tenzij het bakje met de opgeladen batterijen leeg is is het niet nodig om de batterijmanager uit zijn concentratie te halen: deponeer je lege batterijen, en neem er nieuwe. De batterijmanager zorgt voor de rest.

De meeste toestellen die bij Wieni gebruikt worden komen met ingebouwde batterij, dus verantwoordelijkheid van de batterijmanager blijft in de praktijk beperkt tot het in leven houden van computermuizen en trackpads.

Sinds november 2018 is het arsenaal van de batterijmanager uitgebreid met een state-of-the-art Hama batterijtester. Deze bad boy ondersteunt maar liefst 11 verschillende formaten van batterijen en geeft razendsnel en gedetailleerd informatie over restspanning. Kom hem zeker eens bewonderen aan het bureau van de Batterijmanager.