Hoe we door asynchrone communicatie beter samenwerken: ontdek ons experiment

De ruimtes en 360° tour in het kantoor

Hier vind je zoveel mogelijk relevante informatie over ons (fysiek) kantoor. Wat dient voor wat? En wat niet voor dat dient, voor wat dient dat dan?

Boardroom

The Boardroom

Dit is de grootste afgesloten vergaderruimte, met aangenaam tapijt, tv's en een grote ronde tafel. Hier wordt voornamelijk vergaderd, maar is niet echt een individuele werkplek. Deze ruimte heeft als voornaamste functie het ontvangen van klanten, of voor het voeren van het meer serieuze (privé)gesprek.

stille ruimte

De Stille Ruimte

Zoals de naam het aangeeft is het de bedoeling dat hier in stilte kan gewerkt worden. Dus niet voor skype of telefoontjes. De werkplaatsen hier zijn voorzien van scherm en keyboard. Sommigen hebben hier een vaste plaats, anderen niet.

live center

Het Livecenter

Hier mag je ook werken, maar deze plek kan -meestal vooraf aangekondigd- ontruimd worden als er in grotere teams samengewerkt moet worden, bij voorbeeld als er een project live gaat.

standing desks

De Standing Desks

Deze bevinden zich naast het live center. Op moment van schrijven zijn er 3 standing desks die vrijelijk en naar keuze (first come first serve) gebruikt kunnen worden. 

serre

De Serre

Hier mag ook gewerkt worden, maar dit gebeurt meestal niet wegens gebrek aan stoelen, schermen, ... De intentie hier is meer kortere snelle standups, meetings e.d.

keuken

De keuken

Hier wordt gegeten maar mag ook gewerkt worden. Hier wordt ook al eens samengezeten in teamverband. Niet de ideale plek voor een goede concentratie, maar wel vlak bij de koffie.

De WC

Hier mag ook gewerkt worden, maar is af te raden.

Radio & Muziek

In het livecenter, de keuken en het toilet zijn voorzieningen om radio of muziek op te zetten. Voel je vrij om aan de knoppen te draaien, maar hou rekening met de wensen en de gevoeligheden van je collega's, het volume, en de buren.