Update: extra maatregelen rond remote en flexibel werken in Corona-tijden ūü¶†

Brood

Er komt niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk brood op de plank. Hoe? Find out here.

Wieni voorziet elke middag (met uitzondering van -Vettige- Woensdag) dagvers brood van bakkerij Au Flan Breton.

Desembrood Pavé

De broodmanager doet zijn best om een gevari√ęerd aanbod aan brood te voorzien. Gemiddeld worden er 3 a 4 broden per middag gegeten, wat neerkomt op 14 a 15 broden per week. Feedback op de broden wordt geappreci√ęerd maar besef ook dat je met 3 broden voor 15 mensen niet altijd goed kan doen voor iedereen!¬†Uiteraard proberen we zo weinig mogelijk te verspillen, eet je graag geroosterde boterhammen of misschien zelfs een croque monsieur kijk dan misschien eerst eens in de broodzakken van de dag ervoor.

Is er op woensdag- of vrijdagavond nog brood over, neem dit dan gerust mee naar huis.

Om het brood successvol op tafel te krijgen zijn er een aantal te doorlopen stappen.

 

 

De bestelinterface van Au Flan Breton

1. Bestellen

Het brood dient uiterlijk de dag voordien voor 18u00 besteld te worden via de web-interface van de bakkerij. Een uitgebreide handleiding en de benodigde logingegevens kan je terugvinden op google drive. Je hoeft natuurlijk niet de avond voordien te bestellen; je kan ook een week of twee weken vooruit bestellen. Let wel dat niet elke dag hetzelfde aantal broden nodig is; afhankelijk van verloven/vergaderingen zijn er telkens meer of minder broodconsumenten aanwezig op kantoor, pas je bestelling daaraan aan.

2. Afhalen

Elke ochtend kan de bestelling afgehaald worden aan de vestiging in de Tiensestraat. Op het einde van de maand wordt er een factuur gestuurd rechtstreeks naar de boekhouding van Wieni, betalen in de bakker is dus niet nodig.

Cranberry Brood

Cranberry Brood