De frigo in de keuken en in de voorraadkamer

De ijskast managen, zodat niemand vervallen eten naar binnen werkt.

Wieni beschikt over 2 frigo’s die we proberen zo ordelijk mogelijk te houden. Mors je of is er een potje aan het lekken, maak dan zelf even de frigo schoon.

De frigo bij Wieni in al zijn glorie

De frigo in de keuken

De eerste frigo staat in de keuken zelf naast het afwasmachine. In deze frigo wordt het beleg voor het gratis middagmaal bewaard.

Om de voedselverspilling tot een minimum te beperken proberen we zoveel mogelijk het beleg van het bovenste schap eerst op te eten. De frigomanager zal ervoor zorgen dat er altijd een gezonde mix van nieuwe en oudere producten in het bovenste schap zit.

De zones in de frigo

Van de groene schappen mag je gerust nemen. De rode, daar nog even afblijven!

De frigo in de voorraadkamer

De tweede frigo staat in de voorraadkamer en werkt meer volgens het free for all concept. De deur van deze frigo gaat niet altijd even goed toe. Gooi de deur dus zeker niet toe, want dan is de deur waarschijnlijk niet dicht. Sluit deze zachtjes, behandel de deur met liefde.

Deze frigo wordt gebruikt om restjes van thuis koel te houden tot de middag of om dranken (Cola, Tonic, …) koel te bewaren.

Het bovenste schap wordt gebruikt om de overschotten van de soep te bewaren. We plaatsen deze daar om de volgende dag nog te kunnen smullen van de soep. Let er dus op, dat je hier niets zet. 

De zones in de frigo (in de voorraadkamer)

Het rode gedeelte is voor de soep, daar dus niets plaatsen. Zet je potje in de groene zone.