Hoe we door asynchrone communicatie beter samenwerken: ontdek ons experiment

Het loonpakket bij Wieni: meer dan een maandsalaris

De "cultural fit" is voor Wieni het allerbelangrijkste. Eenmaal die gevonden is, wordt er over verloning gepraat, en dat is uiteraard veel meer dan enkel een maandloon. Wieni gaat er prat op om iedereen een pakket aan te bieden dat volledig op maat is van de werknemer. De noden en wensen worden in zijn totaliteit bekeken en hoogst persoonlijk ingevuld.

Wat kunnen we jou bieden? 

Loon

  Uiteraard kan je rekenen op een persoonlijk en kwaliteitsvol loonpakket. Bovendien krijg je ook bijkomende voordelen zoals een eindejaarspremie, maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

  Vakantiedagen

  Bij Wieni wordt er niet enkel gewerkt maar heb je ook recht op vakantie. Standaard heb je recht op 20 vakantiedagen per jaar. Maar! We werken gemiddeld 40 uur per week in plaats van 38. Dat betekent dat je ter compensatie tot 12 extra vakantiedagen per jaar krijgt.

  Mobiliteit

  Jezelf zorgeloos verplaatsen van en naar het werk is voor ons een prioriteit: geen pendel- of filestress meer! We zoeken samen naar de meest duurzame en efficiënte woon-werkverplaatsing: openbaar vervoer, plooifiets, elektrische fiets of step, (deel)auto ...? You name it! Zo kan je je werkdag helemaal zen beginnen en eindigen. 

  Hard- en software

  Werken in een digital agency? Dat kan niet zonder het juiste materiaal! Wij zorgen voor alle hard- en software die nodig zijn om je job optimaal te kunnen uitvoeren. 

  Lunch

  Over de jaren heen hebben we bij Wieni verschillende tradities ontwikkeld. Eén van onze favorieten? De dagelijkse gratis lunch op kantoor. De ideale gelegenheid voor wat smalltalk met je collega's

  En ook nog

  Ook de gezondheid van onze werknemers nemen we ter harte! Elk jaar heb je de keuze om je in te schrijven voor het griepvaccin. De kosten worden volledig door Wieni gedekt.

  Let wel: door Corona zijn sommige tradities en processen niet meer aan de orde.