Hoe we door asynchrone communicatie beter samenwerken: ontdek ons experiment

E-commerce bij Wieni: een totaalaanpak

E-commerce zat nog nooit zo hard in de lift. Maar als bedrijf kan je enkel scoren met een online shop als je rekening houdt met het volledige plaatje van je digitale voetafdruk. Tijd voor een diepere blik! 

Een geïntegreerde visie 

Van accessibility en performantie tot de informatiearchitectuur en SEO: onze high-end projecten draaien stuk voor stuk rond een ijzersterke UX. Daarnaast krijgen we steeds vaker de vraag om ook een e-commerce component toe te voegen. Gelukkig hebben we de nodige expertise om onze klanten verder te helpen! Maar we hanteren wel een duidelijke visie: een succesvolle webwinkel is meer dan een samenraapsel van producten, winkelmandje en betaalmodule. Bij Wieni houden we dan ook rekening met het volledige digitale DNA van een onderneming.

Scoren met Shopify 

Daarom bouwen we elke online shop met Shopify. Dit platform biedt tal van personalisatiemogelijkheden om je webwinkel af te stemmen op de wensen van jouw bedrijf. Van stockbeheer tot kortingen en duidelijke marketingstatistieken: Shopify heeft het allemaal. En uiteraard voorzien we de nodige koppelingen met bestaande tools zoals crm en boekhoudpakketten. 

Benieuwd hoe wij je (interactieve) huisstijlgids kunnen omzetten naar een feilloze online shopping ervaring? Onderstaande projecten geven we je een sneak preview!

Rainpharma.com

Het Belgische topmerk RainPharma heeft de wind in de zeilen. Naast een B2B bestelplatform ontwikkelden we de webshop.  De focus ligt integraal op het ontdekken van het productgamma Een frictieloze checkout- & betaalflow zijn een absolute must. En de tool is een promotie voor fysieke verkooppunten. Bezoek de webshop

WATWAT.be

Samen met De Ambrassade ontwikkelde Wieni WATWAT.be, een digitale wegwijzer voor jongeren mét bijbehorende webshop. FeWeb bekroonde dit platform als Best Presterende Website van 2018! Benieuwd naar het resultaat? Bezoek de webshop! 

the500hiddensecrets.com

Welke hotspots tippen locals in jouw lievelingsstad? Wieni zette zijn tanden in het digitale DNA project van the500hiddensecrets.com, met de intuïtieve webshop als kers op de taart. 

Triggerfinger.net

Groene Kring en KLJ

Groene Kring en KLJ vormen de grootste jongerenorganisatie van Vlaanderen. Om deze vereniging meer zichtbaarheid te geven, zorgde Wieni voor een straffe webshop op maat. 

Ook een ijzersterke webshop nodig?

Wieni weet van aanpakken, en zorgt voor een shop die past bij jouw digitaal DNA. 

Contacteer ons!