Hoe we door asynchrone communicatie beter samenwerken: ontdek ons experiment

Proces

Hoe lopen onze processen en wat is een ideale projectaanpak?

Nooit kant-en-klaar, altijd op maat 

Wieni was nooit een bedrijf van standaardisering, maar kiest bewust voor maatwerk. Dat zijn geen holle woorden, wel een uitgesproken visie. Zo duiken we bij elk project in het verhaal van de specifieke klant. En kijken we hoe we zijn wensen het beste vertalen naar de praktijk. 

Een keurslijf aanmeten? Daar bedanken we voor. Want wil je echt onder de huid van je klant kruipen, dan zijn kant-en-klare templates uit den boze. Zowel op functioneel, technisch als design niveau starten we altijd met een wit blad.

Driedelig proces

Transparantie was voor Wieni altijd al een kernbegrip. We vinden het onze verantwoordelijkheid om klanten in te lichten over het teamwerk achter een project.

Bestaande Wieni klanten weten bijvoorbeeld dat ze geen one man show of freelancersduo onder de arm nemen, wel een volwaardig team. En dat dat een invloed heeft op de tijd en middelen die in een project kruipen. Afgelopen jaren is dat meer dan duidelijk geworden. Zo brachten we ons proces volledig in kaart, onderverdeeld in drie grote pijlers: