Hoe we door asynchrone communicatie beter samenwerken: ontdek ons experiment

Wegbeschrijving

Alle wegen leiden naar Rome, sommige daarvan passeren ook Leuven en Wieni. De verschillende mogelijkheden om ons kantoor te bereiken zijn opgelijst van simpel en snel naar moeilijk en traag. Maar uw keuze staat uiteraard vrij!

Met het openbaar vervoer

Je kan de trein nemen naar Leuven en een bus nemen naar de halte "Parkpoort" (dat is op de ring). Volgende lijnen kan je nemen:

  • 600: Buitenringbus (van Parkpoort naar station) : frequentie om de 10 minuten
  • 601: Binnenringbus: frequentie om de 10 minuten
  • 616: om de 15 minuten tijdens spits (om het uur tijdens dal)
  • 337: om het half uur tijdens spits en om het uur tijdens dal

Alle lijnen die de halte "Heverlee - Paul Van Ostaijenlaan" aandoen zijn eveneens geschikt.

Met de fiets

fietsenstalling

De fietsenstalling

Heb je een badge? Dan kan je deze gebruiken om je rijwiel veilig te stallen in de fietsenstalling die zich bevindt op verdieping -1. Gelieve wel steeds de poort (van de fietsenstalling) goed te sluiten, en het licht uit te doen! 

Geen badge? Er is een fietsenstalling voorzien naast de kantoren van de belastingen, maar je mag je fiets ook wel gewoon even voor het zwembad kwijt. Heb je een plooifiets, step, skateboard of monowheel? Breng deze gerust mee binnen.

Met de wagen

Er is een grote (betalende) ondergrondse parkeergelegenheid voorzien onder het Sportoase complex. Deze kan je zowel inrijden vanaf de Geldenaaksebaan of de Nieuwe Kerkhofdreef. Let op dat je de publieke parking binnenrijdt (die van het zwembad) en niet de parking horende bij de philipssite (die van Ubizen, ...) want daar raak je niet meer uit.

Je wagen ergens aan de kant zetten in de buurt kan ook, maar dan dien je je parkeerschijf te gebruiken. Parkeren aan het station of een andere randparking en van daaruit het openbaar vervoer nemen kan natuurlijk ook.

Ons kantoor zelf zit zo goed verstopt dat we er een aparte pagina voor hebben. Klik hier om de weg naar ons kantoor te vinden